PreWorkout Creatine

Afiseaza: 8 produse

Suplimentele PreWorkout au fost concepute pentru folosirea inainte de antrenament cu scopul de a atinge o performanta mai buna, atat pe plan fizic cat si mental. Un astfel de supliment contine mai multi agenti, care actioneaza diferit asupra performantei, dar actioneaza impreuna, astfel folosirea acestora poate avea efecte pozitive dintre care: vigilenta mai buna, concentrare mai buna, intensitate mai mare, intarzierea aparitiei oboselii, recuperare mai buna intre exercitii si seturi, o capacitate mai buna a muschilor.
Mai jos sunt cateva din componentele suplimentelor pentru antrenament:
Cafeina –mareste claritatea mentala, energia si rezistenta reduce senzatia de efort in efectuarea antrenamentului de forta. Prin urmare, cu cantitatea potrivita de cafeina din sistemul dvs. puteti sa impingeti mai mult si sa ridicati greutatile mai mari, cu mai putina tensiune.
Synephrine - este un stimulent comun intalnit in multe produse PreWorkout, el produce efecte energizante asemanatoare cu cafeina :  creste metabolismul grasimilor in timpul antrenamentului.
Unul dintre avantajele majore pe care suplimentele PreWorkout le promoveaza este o crestere a fortei, adica cantitatea de greutate pe care o puteti ridica. Acest lucru se realizeaza prin cateva mecanisme comune care pot fi activate de cateva ingrediente
Creatina - Creatina este cel mai bine cunoscut adjuvant pentru testarea suplimentelor de antrenament. Structura moleculei creatinei este foarte asemanatoare cu ATP, molecula de energie utilizata de toate celulele noastre. Puterea creste de la rezultatul creatinei din excesul de molecule de energie disponibile, acum ca aveti creatina si ATP in celulele voastre. Acest lucru creste rezistenta in acelasi sens, mai ales atunci cand celulele musculare sunt epuizate de oxigen, incetinind productia naturala de ATP. Creatina este adesea luata pe o baza separata.
Oxidul de azot - Daca te uiti pe spatele unui supliment de antrenament, poti gasi adesea o matrice de oxid nitric sau o matrice de pompa. Aceste ingrediente promoveaza producerea de oxid nitric, care este un dilatator vascular. Prin dilatarea vaselor de sange in timpul exercitiilor fizice, circulatia sangelui bogat in substante nutritive si oxigen creste, permitand tuturor muschilor sa fie hraniti si gata sa se roteasca. Rezultatul final este cresterea rezistentei, rezistentei si recuperarii.
Beta-Alanina - Daca ati facut vreodata un antrenament precoce si ati simtit senzatiile de caldura, senzatie de mancarime, apoi ati luat beta-alanina. Beta-alanina promoveaza cresterea rezistentei actionand ca un tampon in tesutul muscular. Muschii dvs. au o varsta maxima la un pH specific, desi la producerea de acid lactic, scade pH-ul din intervalul optim. Beta-alanina combate aceasta aciditate, mentinand conditii optime pentru o perioada mai lunga de timp, oferindu-va o putere mai mare.
Exista si alte plante si ingrediente in componenta suplimentelor PreWorkout care intaresc puterea, dar acestea sunt cele mai comune. Este important sa mentionam ca exista o multime de suplimente PreWorkout  acestea  pot varia de la arzatoarele de grasime pana la constructorii musculare cu diferite niveluri de stimulente.

Suport clienti luni - vineri: 8:00 - 17:00

0732586530 comenzi@culturism.net
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.