Ostrovit Nutrition Ostrovit 100% Pure Coconut Oil 900 grame

35,00 RON
Brand: Ostrovit
MADE IN EU
Momentan indisponibil

Durata de livrare: 24 - 48 ore

Cod Produs: 233496 Ai nevoie de ajutor? 0757042435
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Uleiul de nuca de cocos nerafinat este un produs natural obtinut din pasta de nuca de cocos. Se obtine in procesul de presare la rece (pana la 40 de grade), nerafinat, nefiltrat si nepurificat. Considerat cel mai sanatos ulei datorita continutului bogat de nutrienti si a acidului lauric. Are un efect benefic asupra functionarii aproape a tuturor sistemelor si organelor din organism.
Datorita acestui fapt, este lipsit de toate bacteriile si alti contaminanti. Este incolor, fara miros si gust caracteristic.
Uleiul de cocos stimuleaza absorbtia de calciu, magneziu si fier. Imbunatateste metabolismul, datorita caruia faciliteaza reducerea in greutate. Nu se acumuleaza sub forma de tesut adipos. Afecteaza in mod pozitiv sistemul nervos si imunitar.
900 mg de ulei in pachet!
Perfect pentru prajire
Cosmetica perfecta!
Prospetime naturala!
OstroVit Uleiul de nuca de cocos este un produs de cea mai inalta calitate, 100% ulei de nuca de cocos natural, fara adaos de sare, zaharuri si alte materiale de umplutura inutile. Este perfect pentru prajire, prepararea manc─ârurilor delicioase si a deserturilor, precum si a produselor cosmetice, asigurand in acelasi timp aspectul natural, frumos si sanatos al corpului dumneavoastra. Sustine arderea tesuturilor grase inutile, conduce metabolismul si se caracterizeaza prin antifungice, bacteriostatice si antiinflamatoare. Se recomanda consumatorilor care au grija de sanatate, sportivi, copii si varstnici.

Proprietatile uleiului de cocos OstroVit:
Uleiul de nuca de cocos este considerat grasimea ideala saturata pentru prajire.

Datorita temperaturii ridicate de ardere si a peste 90% din continutul de acizi grasi saturati, este aproape un produs de referinta pentru procesarea termica sau prajire.
Valorile fractiilor de acid gras, cum ar fi leacul lauric, contra antifungic, bactericid, virucidal si antiinflamator.
Peste 60% din acizii grasi cu lant mediu MCT - ne vor furniza energia necesara unui efort de lunga durata.
Aceasta poate conduce la mentinerea unei greutati si pierderi semnificative.
Nu fara motiv, este numit uleiul de infrumusetare. Aplicatiile externe functioneaza bine pentru a ne hrani pielea, parul si unghiile. Anterior, mentionarea efectului bactericid se va utiliza in mod ideal in lupta impotriva leziunilor nedorite ale pielii.
Cantitate Per 100 g:
Energie 900 kcal
Grasime 100 g
- acizi grasi saturati 93 g
- acizi grasi monosaturati 6 g
- acizi grasi polinesaturati 1 g
Carbohidrati 0 g
- zaharuri 0 g
Proteina 0 g
Sare 0 g

Scrie un review


Suport clienti luni - vineri: 8:00 - 17:00

0757042435 comenzi@culturism.net
close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

www.price.ro - your shopping expert